Adatkezelési nyilatkozat

Fri,19Apr2024

Adatkezelési nyilatkozat

Az ambulance.hu weboldal üzemeltetői ezúton tesszük közzé az oldal adatvédelmi kezelési elveit és politikáját - melyet magunkra nézve kötelezőnek ismerünk el.

Jelen szabályok kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az „ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait.

A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, - különösen a magánélethez való jogát - tiszteletben tartsák személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

A leiratkozáshoz kérjük kattintson Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be